Ένας στους τέσσερις συζητά τα προσωπικά του με τους… οδηγούς ταξί – Τι έδειξε έρευνα


Ενδιαφέροντα ευρήματα 

Το ταξί και όχι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επιλέγουν για να βγουν ραντεβού όσοι δε χρησιμοποιούν δικό τους μεταφορικό μέσο, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που μοιράζονται με τον οδηγό πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή.

Αυτό έδειξε έρευνα που έκανε η FREE NOW ενόψει του εορτασμού της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με την οποία, η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ως η πιο ρομαντική πόλη της Ελλάδας όπου δραστηριοποιείται η εταιρία και ακολουθεί η Αθήνα και τα Ιωάννινα.

Σχεδόν το 20% των Ελλήνων επιλέγει ταξί ή εναλλακτικές μορφές μετακίνησης για να βγει ραντεβού έναντι 8% που προτιμούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η έρευνα επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι οδηγοί ταξί στην Ελλάδα φημίζονται για την αγάπη τους για «λίγη κουβέντα» με τους επιβάτες. Από τις απαντήσεις προκύπτει πως το 1/4 των επιβατών έχει εμπιστευτεί σε έναν οδηγό ταξί πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή και συχνά για θέματα που αφορούν την αγάπη, ενώ το 10% δηλώνει πως έχει λάβει συμβουλές από έναν οδηγό, όπως ιδέες για τα πιο ρομαντικά σημεία της πόλης και εστιατόρια ιδανικά για ραντεβού.https://www.ethnos.gr/greece/amp/246009/enasstoystesserissyzhtataprosopikatoymetoysodhgoystaxitiedeixeereyna?fbclid=IwAR0ggDJRe1j3FDa9NgfPOT2wGkP4KvB4l0hvskbKVAZRA96Q8ikjWHL0i-8

Κοινοποίηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *